”Interstellar” – intensivt och rafflande rymdäventyr

Det är dags nu, ni vet. Den här tiden på året ska allting sammanställas, vägas, mätas och jämföras. Vad var bäst, sämst, förorsakade största besvikelserna eller värsta irritationsmomenten? I alla kategorier som kan tänkas. Jag är också där och väger samman mina egna värderingar. Exempelvis av filmer. Helt klar är jag inte, men just nu känns det väldigt sannolikt att en av de tre som tronar högst upp ur årets filmskörd heter ”Interstellar”, ett spännande science fiction-epos av Christopher Nolan som tidigare gett oss bland annat den senaste Batman-trilogin, ”The Prestige” och ”Inception”. Strax före jul hann jag se den, innan den försvann från vår lokala småstadsbiografs repertoar. Recensionen finns på russin.nu. 

Allt annat värt att nämnas i slutet av året återkommer jag till. Snart. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.