I stället för Yohio – Nedslag i Göteborgs Kulturkalas, kapitel 1

buika2-GBGKultur2013-textFredagafton i centrala Göteborg mitt under det så kallade Kulturkalaset. Folk flockas framför scenen under ogina klimatförhållanden i väntan på ett blont bombnedslag i början på en eventuell kometkarriär… Eller vänta, det var i andra ändan av Avenyn. Och bombnedslag kanske inte heller är det mest adekvata epitetet i sammanhanget. Medan japanskinspirerade schlagerstjärnsskottet Yohio gick igång vid Götaplatsen samlades i alla fall ganska många musikentusiaster nere vid Kungstorget i väntan på en långifrån lika blond, men inom sin genre omhuldad artist med ett svårslaget intensivt utspel. Vem? Tja, fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.