Rättelse: Russell rekommenderar…

Apropå den ständigt förändrade listan (eller listorna) kring vilka kända personer som rapporteras rekommendera någon av de amerikanska presidentkandidaterna inför valet den 6 november, så hade jag tidigare hittat (mycket kortfattade) uppgifter om att Russell ”Gladiator” Crowe skulle vara en av Romneys uppbackare och återgivit dem i ett eget inlägg nyligen. Det motsägs av några twitter-kommentarer nyligen, där skådespelaren tydligt tar ställning för Obama med ord som ”America måste fortsätta den globala medvetenhet som Obama har satt igång”. Politico återger också en del arga svar som kommit efter de inläggen. För övrigt har även terroristjägaren Jack Bauer, ursäkta hans alter ego Kiefer Sutherland också officiellt uttalat stöd för den nuvarande presidenten under en radiointervju i USA. Obama blev president på grund av sina idéer i en tid när han behövdes – och det gör han fortfarande, förklarar Sutherland i ett citat som finns tillgänglig på bland annat hemsidan för radiostationen 98 Rock. Hela intervjun finns också att tillgå på nätet via Soundcloud. Däremot har gamla muskelrockaren Meat Loaf ställt sig på scen ihop med Mitt Romney och gett honom sin välsignelse, noterat av exempelvis Dagens Nyheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.