Årets saftigaste russin ur filmkakan – igen

Mörka riddare, fantasivarelser på utflykt i okända jaktmarker och ungdomar som tvingas att slåss på liv och död ute i en skog någonstans – medan andra följer dramat på TV. Låter inte lockande? Ja, många anser det och på russin.nu är vi tydligen böjda att instämma. Ännu ett år är till ända och allt som hänt sammanfattas av alla. Ungefär. Exempelvis filmer. Regissörer som Christopher Nolan och Peter Jackson tog sig in bland våra personliga favoriter från 2012, liksom en del andra mer eller mindre kända namn ur den yrkesgruppen. För att puffa lite extra för mina personliga favoriter (och motsatser) finns där även recensioner av ett hårtslående mexikanskt drama, en actionorgie med Tom Cruise som fasadklättrare på extremt höga höjder liksom ett saftigt magplask från en tidigare högt värderad filmskapare som nu inte verkar veta riktigt vad som är värt att berätta om…

MARIA BONITA-1452.JPG, IMG_1015.JPG

Läs mer på: ”De bästa filmerna under 2012” enligt russin.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.