Svart svan svingade sig upp till toppen

Vilka var årets bästa… Av allting? Listorna frodas alltid kring årsskiftet. Och på russin.nu kunde vi naturligtvis inte låta bli att rösta fram våra favoriter på filmfronten, såsom vi gjort i ett drygt decennium. Och högst upp hamnade, ganska ohotad, Natalie Portman i huvudrollen som psykologiskt prövad balettstjärna i ”Black Swan”. Konkurrensen kom bland annat från en äventyrare som fastnat med armen i en klippskreva, några barndomsvänner på en brittisk internatskola där de utvalda kanske inte skulle vilja vara så utvalda, liksom… ja, läs gärna mer via länken nedan.

Russin: Årets filmer 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.