2014 års bästa filmer enligt Russinredaktionen

Bättre sent än aldrig. Till slut lyckades vår lilla redaktion på Russin samla ihop sig och utse det nyss avslutade årets bästa filmer. Utifrån vad vi haft tid och möjlighet att se, givetvis. Urvalet i topp bygger på en blandning av realism och eskapism, men kanske mer betoning på det senare. Bland de representerade regissörerna finns Wes Anderson, Dean DeBlois, Joo-ho Bong, Christopher Nolan och Spike Jonze. Om det är till någon ledning. Och årets bästa film enligt sammanställningen, utspelas till stor del på ett hotell i Centraleuropa. Hela resultatet finns alltså på russin.nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.